Wie zijn wij?

Bernard Versteegh

Sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd gefascineerd geweest van het menselijk lichaam. Hoe alles samen hangt en de mogelijkheid van het lichaam om zich aan te passen en te herstellen.

Na het afronden van mijn HAVO diploma in 2001 heb ik een jaar gebackpackt door Australië en Nieuw-Zeeland. In 2002 ben ik begonnen met de studie fysiotherapie bij Thim van der Laan in Utrecht. Vervolgens heb ik op meerdere plekken stage gelopen om zo veel mogelijk kennis en praktijkervaring op te doen van de verschillende disciplines, inzichten en behandelmethoden. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken bij een fysiotherapiepraktijk in Den Haag. In die tijd heb ik in mijn vrije tijd ook een jaar lang een voetbalteam als fysio onder mijn hoede gehad, om mij ook meer te specialiseren in sportblessures en de behandeling ervan.

Ik heb jaren met plezier als fysiotherapeut gewerkt. Toch bleef er altijd een gevoel dat ik iets miste in de behandeling en filosofie van het vak. Ik kreeg het idee dat ik vaak symptomatisch aan het behandelen was in plaats van op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaak.

Al vrij snel kwam ik uit bij de osteopatische geneeswijze. De brede visie en de holistische aanpak om de mens niet in delen te zien, maar als een geheel, sprak mij meteen aan. Bij osteopathie wordt dieper in gegaan op een oorzaak, die veelal zit in een ander gebied dan de daadwerkelijke klacht. Deze filosofie van een geneeswijze was precies wat ik zocht.

In 2009 ben ik dan ook begonnen met de 6-jarige opleiding osteopathie aan het college Sutherland in Amsterdam. Eind 2015 heb ik alle theorie en praktijk examens afgerond en in januari 2016 heb ik mijn casuïstiek examen met succes afgerond. In Februari 2018 heb ik mijn thesis afgerond.

In maart 2016 ben ik begonnen met mijn eigen osteopathie praktijk in mijn woonplaats Den Haag. Sinds begin 2017 werk ik ook bij Max health Club in Scheveningen, waar ik mij onder andere concentreer op het behandelen van sportblessures en andere lichamelijke klachten.

Sinds juni 2019 is er een nieuwe locatie in Kijkduin op de maandag middag.

Ik geloof sterk in het oplossen van een klacht door middel van een multidisciplinaire aanpak. Vandaar dat ik ook intensief samenwerk met verscheidene huisartsen, (manuele)fysiotherapeuten, mesologen en andere disciplines.

Ik blijf mij ook verder ontwikkelen door het volgen van diverse cursussen om steeds meer kennis te vergaren om klachten zo goed en effectief mogelijk te kunnen behandeling.


Anna Triplet

Mijn naam is Anna Triplet en ik ben van origine Duits en Frans. Naast deze twee talen spreek ik ook vloeiend Nederlands en Engels.

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en ben ik al op zeven jarige leeftijd begonnen met het aanleren van massage technieken. In 2005 heb ik twee jaar fysiotherapie gestudeerd, met een behaald sportmassage diploma.

Fysiotherapie bleek uiteindelijk niet bij mij te passen en vervolgens ben ik na twee jaar studie begonnen als sportmasseuse.
Ik heb acht massagecursussen gevolgd en merkte steeds meer dat ik aan de grenzen van mijn kennis zat, met betrekking tot klachten en het verhelpen ervan.

Hieruit volgde de honger naar meer verdieping van kennis en ben ik in 2009 met de opleiding Osteopathie begonnen. In 2018 ben ik afgestudeerd als Osteopaat DO-MRO.

Ik geloof in een multidistiplinaire aanpak, omdat elk lichaam anders werkt en verschillende behoeftes heeft. De patiënt en het genezingsproces staan hierbij centraal.
Ik houd van een nuchtere aanpak en vind het belangrijk dat het behandeltraject inzichtelijk is voor mijn patiënten.

Momenteel werk ik op maandag middag in Kijkduin en op de zaterdag in de appelstraat..
 IN SAMENWERKING MET