Wie zijn wij?


Team Osteopathie Versteegh

Bernard Versteegh

Sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd gefascineerd geweest van het menselijk lichaam. Hoe alles samenhangt en de mogelijkheid van het lichaam om zich aan te passen en te herstellen.

Na het afronden van mijn HAVO diploma in 2001 heb ik een jaar gebackpackt door Australië en Nieuw-Zeeland. In 2002 ben ik begonnen met de studie fysiotherapie bij Thim van der Laan in Utrecht. Vervolgens heb ik op meerdere plekken stage gelopen om zo veel mogelijk kennis en praktijkervaring op te doen van de verschillende disciplines, inzichten en behandelmethoden. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken bij een fysiotherapiepraktijk in Den Haag. In die tijd heb ik in mijn vrije tijd ook een jaar lang een voetbalteam als fysio onder mijn hoede gehad, om mij ook meer te specialiseren in sportblessures en de behandeling ervan.

Ik heb jaren met plezier als fysiotherapeut gewerkt. Toch bleef er altijd een gevoel dat ik iets miste in de behandeling en filosofie van het vak. Ik kreeg het idee dat ik vaak symptomatisch aan het behandelen was, in plaats van op zoek gaan naar de dieperliggende oorzaak.

Al vrij snel kwam ik uit bij de osteopatische geneeswijze. De brede visie en de holistische aanpak om de mens niet in delen te zien, maar als een geheel, sprak mij meteen aan. Bij osteopathie wordt dieper in gegaan op een oorzaak, die veelal zit in een ander gebied dan de daadwerkelijke klacht. Deze filosofie van een geneeswijze was precies wat ik zocht.

In 2009 ben ik dan ook begonnen met de 6-jarige opleiding osteopathie aan het college Sutherland in Amsterdam. Eind 2015 heb ik alle theorie en praktijk examens afgerond en in januari 2016 heb ik mijn casuïstiek examen met succes afgerond. In februari 2018 heb ik mijn thesis afgerond.

In maart 2016 ben ik begonnen met mijn eigen osteopathie praktijk in mijn woonplaats Den Haag. Later dat jaar ben ik ook als osteopaat aan de slag gegaan in het Archimedes gezondheidscentrum in Den Haag. Begin 2017 ben ik begonnen met werken bij Max Health Club in Scheveningen, waar ik mij onder andere concentreer op het behandelen van sportblessures en andere lichamelijke klachten.
En sinds januari 2022 heb ik mijn nieuwe vestiging op de Eisenhouwerlaan 77A geopend. 

Ik geloof sterk in het oplossen van een klacht door middel van een multidisciplinaire aanpak. Daarom werk ik intensief samen met huisartsen, (manuele)fysiotherapeuten, mesologen en andere disciplines.

In mijn werk als osteopaat is het ontzettend belangrijk om te blijven leren. Daarom volg ik diverse cursussen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de osteopathie. Op deze manier kan ik mijn kennis blijven inzetten om klachten zo goed en effectief mogelijk te kunnen behandelen. Ik meerdere cursussen gedaan om meer inzicht te krijgen in het behandelen van baby's. En ben ik momenteel bezig met de 2 jarige cursus "Integrale technieken" in Antwerpen.Anna Triplet

Mijn naam is Anna Triplet en ik ben van origine Duits en Frans. Naast deze twee talen spreek ik ook vloeiend Nederlands en Engels.

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door het menselijk lichaam en ben ik al op zeven jarige leeftijd begonnen met het aanleren van massage technieken. In 2005 heb ik twee jaar fysiotherapie gestudeerd, met een behaald sportmassage diploma.

Fysiotherapie bleek uiteindelijk niet bij mij te passen en vervolgens ben ik na twee jaar studie begonnen als sportmasseuse.
Ik heb acht massagecursussen gevolgd en merkte steeds meer dat ik aan de grenzen van mijn kennis zat, met betrekking tot klachten en het verhelpen ervan.

Hieruit volgde de honger naar meer verdieping van kennis en ben ik in 2009 met de opleiding Osteopathie begonnen. In 2018 ben ik afgestudeerd als Osteopaat DO-MRO.

Ik geloof in een multidistiplinaire aanpak, omdat elk lichaam anders werkt en verschillende behoeftes heeft. De patiënt en het genezingsproces staan hierbij centraal. Ik houd van een nuchtere aanpak en vind het belangrijk dat het behandeltraject inzichtelijk is voor mijn patiënten.

Momenteel werk ik op woensdag en vrijdag bij Osteopathie Versteegh op de Visseringlaan 18 in Rijswijk.


Gavin Maduro

Mijn naam is Gavin, Vanaf het moment dat ik op mijn achtste zelf bij de fysiotherapeut kwam voor chronische nekpijn wist ik mijn missie. Het leveren van een bijdrage aan het uitbalanceren van lichaam en geest.

De ervaring van het correct, goed & lekker in je vel zitten is mijn ambitie voor iedere behandeling die ik geef. Wat u hiervoor nodig heeft zijn: goede slaap, geschikte voeding (incl. vertering en uitscheiding) & passende lichaamsbeweging (zowel uw weefsel als dagelijkse activiteit).

Over wat goede slaap, geschikte voeding en passende lichaamsbeweging voor u betekent, heb ik uw ervaring nodig in combinatie met mijn eigen ervaring. Deze heb ik opgedaan in de zeven jaar waarin ik werkzaam ben geweest als fysiotherapeut, sinds 2021 als osteopaat en vanaf 2020 als ayurveda practitioner in opleiding. Ter ondersteuning werk ik met ontspanningstechnieken, Hands-on behandeling en advies.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, (kick)boksen en filosoferen.


Valentina Rudelli

My name is Valentina and I am Italian. I have travelled a lot in my life because I am a very curious person who likes to learn from different cultures. In my different travels I have been able to learn English, Spanish very well and a little bit of French. Thanks to a friend of mine I got to know Manual Medicine and I became passionate about it. When I came back to Italy I decided to study osteopathy and I understood the importance of the indissoluble link between mind and body. During my studies I specialised in Neuro Osteopathy. Later I decided to follow other courses such as "Vertigo and Osteopathy", "Applied Kinesiology to Gastrointestinal Disorders" and the somatoemotional approach. I like to have a global vision of the person and to help people in their health journey by following a multidisciplinary approach and collaborating with different professionals.IN SAMENWERKING MET